Invado beltéri ajtók

Invado Beltéri ajtók
Invado Beltéri ajtók

Minőség mindenek felett.

Az INVADO arra törekszik, hogy az egyes ügyfelek igényeinek tökéletes kielégítése érdekében folyamatosan javítsa termékei minőségét. A minőség kiemelt célunk. Vezérelvünk a minőség a tervezéstől a teljes gyártási folyamaton át. Az ISO 9001 tanúsítvány is bizonyítéka annak, hogy cégünk kiváló minőségű termékek gyártását tartja legfontosabb céljának. Az INVADO valamennyi terméke megfelel az európai szabványoknak. A kiváló termékminőség, a színvonalas kiszolgálás, a szállítási határidők pontos betartása miatt vevőink megbízható partnernek tartják cégünket.

Invado technológia

Az INVADO kínálatának legerősebb elemei az ajtólap és ajtótok gyártás, ezért a vállalat életében jelentős áttörést jelentett egy korszerű ajtófóliázó gyártósor üzembe állítása. (INVADO technológia) Az innovatív ajtógyártási módszereknek köszönhetően az INVADO a technológiailag legfejlettebb európai vállalatok közé tartozik. A technológia legfontosabb eleme a felületek fóliázása élenkénti összekapcsolás nélkül. Ennek köszönhetően az élek nem csak esztétikusak, hanem ellenállóbbak is a sérülésekkel szemben. Gyakorlatilag nincs mód a szélek letörésére, mivel a fólia széleinek összeillesztése a falc belső oldalán – szem elől rejtve – történik. Ezt a technológiát 2007 óta alkalmazzuk minden fóliás ajtótípusnál. Ennek a technológiának köszönhető, hogy az INVADO ajtói, a piacon egyedül álló módon legömbölyített élekkel készülnek, ami biztonságos, és nem sérti meg a felhasználók kezét.

Beltéri ajtó katalógus

Invado blokk tokméretek:

Invado állítható tokméretek:

Invado falcnélküli tokméretek

A beépítés folyamata

Az ajtótok összeszerelő készlet használatával egyszerűen, pontosan vízszintesbe és függőlegesbe állítható az ajtókeret ékek, kalapács és egyéb eszközök nélkül.

CPL beltéri ajtó munkáink

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: