Aluplast Energeto 8000 profil rendszer

  Világszerte sikeres....

Az elmúlt 30 évben a műszaki fejlődés elsöprő mértékben felgyorsult. Az aluplast vállalta ezt a kihívást: a trendek és áramlatok korai megragadása, valamint az állandó innovációs készenlét lehetővé teszik a rugalmas és kifejezetten sikeres vállalati működést. Nem véletlenül vagyunk innovációs vezetőként ismertek. Ennek az igénynek a jövőben is szeretnénk megfelelni. 
Ennek köszönhetően a vállalat kivételes helyet foglal el – és mindezt Európa határain túl is. Nemzetközileg is a vezető műanyag ablakrendszergyártók közé tartozunk. 30 év leforgása alatt az aluplast global player lett.
Világszerte 24 gyártási- és értékesítési telephely biztosítja a vállalat kiváló pozicionálását a piacon.
Az aluplastot 30 éve Manfred J. Seitz alapította, időközben pedig már fiai, Patrick Seitz és Dirk Seitz vették át a vezetését: Így az aluplast az egyetlen tulajdonos vezette vállalat ezen a területen, és ezt a jövőben is garantálni tudja.

 

Aluplast NEO ENERGETO

76 mm beépítési mélységével az ENERGETO NEO rendszert kifejezetten az újépítési szegmens számára tervezték. 0,94 W/m²K Uf-értékével kiváló energiahatékonyságot garantál passzívház szinten. Optikailag egyenes vonalúság jellemzi.

A rendszer tulajdonságai

76mm beépítési mélység
Uf=0,94 W/m²K
Uw=0,81 W/m²K standard három rétegű üvegezéssel: Ug=0,6 és Psi=0,040 W/mK
Uw=0,65 W/m²K a lehető legjobb változat három rétegű üveggel: Ug=0,4 és Psi=0,030 W/mK
powerdur inside (üvegszállal megerősített műanyag profilok)
bonding inside (ragasztástechnológia)
safetec inside (középső stégrendszer)
RC2 betörésvédelemig
akár 46dB zajvédelem (4. zajvédelmi osztály)
44mm üvegezési vastagságig
számtalan dekorváltozatban kapható
aluskin alumínium takaróhéjjal is kapható (nagy színválaszték)
síkeltolásos változat
6-kamrás rendszer
rejtett vízkivezetés lehetséges
opció: foam inside (habosított profil)
 

Passzívház tanúsítvány

Komplett PVC-ablakrendszerként egyedül az ENERGETO NEO foam inside érte el a Dr. Feist passzívház-tanúsítványt. A neves Passzívház Intézet különösen szigorú mércével vizsgál, az aluplast acélmentes rendszerénél pedig minden elképzelhető kombinációban kiváló energiahatékonyságot tanúsított.

Műszaki részletek:

Uf =0,79 W/m²K
Uw=0,76 W/m²K standard három rétegű üveggel: Ug=0,6 W/m²K és Psi = 0,040 W/mK
Uw=0,60 W/m²K a lehető legjobb változat három rétegű üveggel: Ug= 0,4 W/m²K és Psi=0,030 W/mK
Már most jelentősen túlteljesíti az aktuális energiamegtakarítási rendelet követelményeit,
meggyőző biztonságot nyújt, amit hivatalos vizsgálatok igazolnak,
újrahasznosítható és 100%-ban visszavezethető az anyagkörforgásba,
időjárásálló műanyagból készül és kiváló minőségű ablakokat gyártanak belőle, melyek védenek a zajtól, az időjárástól és a betöréstől,
RAL-tanúsítvánnyal rendelkező ablakrendszer.

Az állandó innováció miatt sikeres

Zajvédelem

A zaj az ipari helyiségekben időközben az egyik legnagyobb problémává vált. A zaj stresszt jelent testünk számára, annál is inkább, mivel magunk nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor milyen mértékben vagyunk neki kitéve.
Legyen az otthona az a hely, ahova visszavonulhat, és újból erőt meríthet. Teremtse meg otthonában a nyugalom oázisát - az aluplast zajvédő nyílászáróival. A különbséget érezni és hallani fogja - jobban mondva: nem fogja hallani ...

Színek 

 

Házán visszatükröződik az Ön stílusa és személyisége - az építészeti jegyeken, a berendezésen és a színkialakításon.
A nyílászárókkal egészen különleges hangsúlyt érhet el. Vidéki ház, városi villa, mediterrán építésmód vagy futurisztikusan egyszerű építészet: Az aluplast-nyílászárókkal álmai otthonát tökéletesen a kívánt stílushoz igazíthatja.

Sok különböző dekor közül választhat: a klasszikus fehértől az elegáns antraciton át egészen a számtalan extravagáns árnyalatig. Az aluplast nyílászárók fóliái az innovatív Cool-Colors technológiával készülnek. Még erős napsugárzásnál is meggátolják az ablaktok túlmelegedését és évek múlva is színállóak maradnak.

 

Opciónként még több biztonság

Az IDEAL 4000-nél is alkalmazható a ragasztástechnológia: a ragasztott üveg gondoskodik a magasabb fokú betörésvédelemről, és stablilabb is marad.

Színek és kialakítás aluskin alumínium takaróhéjjal

Az alumínium elegáns optikája jelenleg trendnek tekinthető - az egész lakótérben. Nyílászárói kinézetét is megnemesítheti: az aluplast alumínium takaróhéjaival. Az érdekesség a két anyag előnyeinek, vagyis a műanyag ablak kiváló hőszigetelési tulajdonságának és az alumínium modern optikájának kombinációjában rejlik. Ebből az összjátékból olyan kiemelkedő műszaki színvonalú termék jön létre, mely egyesíti a tetszetős dizájnt az egyediséggel. Emellett lehetőség van az alumínium takaróhéjak festésére is minden RAL-színben, ami nem hagy kívánnivalót maga után.

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: