Rólunk

A társaság elődje 1986-ban egyéni családi vállalkozásként indult kádár és később asztalos termékek gyártására szakosodva, az akkori kornak megfelelő alapgépekkel felszerelve.  1999-ben már kizárólag asztalos termékek gyártásával foglalkoztunk (lépcsők, nyílászárók, bútorok). 2000-ben alakultunk Betéti Társasággá. A következő években egyre nőtt az érdeklődés cégünk iránt, főként a nyílászáró termékeinkkel kapcsolatban. Termékeink nagyrészt a környékbeli családi házakba kerültek beépítésre, de mi készítettük többek közt a Marcali a Kéthelyi és a Somogyszentpáli katolikus ill. Marcali református templom nyílászáróit is. 2004-ben műhelyünket tovább bővítettük, és szinte a teljes gépparkot lecserélve már 90%-ban ajtók, ablakok gyártásával foglalkoztunk. A 2005-2006-os évben szinte az ország minden részére szállítunk nyílászárókat.

A tanuló képzésben is szerepet vállalunk, minden évfolyamban 2 tanuló sajátíthatja el az asztalos szakma alapjait. Nem titkolt szándékunk, hogy megfelelő szakembereket nevelve a legügyesebb nebulók kedvük szerint nálunk kamatoztathatják megszerzett tudásukat.


A korszerű ablakgyártás minden kellékével üzemelt a vállalkozás. A gyártás során ablaktervező szoftver segíti munkánkat. DIN szabvány szerint gyártunk 68 mm és 82mm hőszigetelt homlokzati nyílászárókat (ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, toló- és harmonika-szerkezetek, üvegfalak, zsalugáterek) ill. belső ajtókat fa és mdf alapanyagból. Válogatott luc, borovi, vörösfenyő, tölgy, meranti fafajtákból származó rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból készül minden termékünk. A vásárlói elvárásoknak megfelelően a nyílászáró termékeinket összeszerelés előtt modern festékszóró eljárással vizesbázisú lazúros vagy RAL színskála szerinti fedőfestékkel vonjuk be. Cégünk piaci stratégiáját a hazai családi és társas házak, magán építkezések kiszolgálása jellemzi. Cégünk partner a piaci kihívások legigényesebb megvalósításában is. Egyedi igények alapján tervezést, szaktanácsadást, szállítást, beépítést és szerviz szolgáltatást is végzünk. Ahhoz, hogy megrendelőink igényeit mindig magas színvonalon ki tudjuk szolgálni, folyamatosan nyomon követjük a legújabb technológiákat. A gyártás során többször is ellenőrizzük a minőséget. Műhelyünket csak kifogástalan minőségű nyílászárók hagyhatják el!

 

 

 

2021. Január 1.-től saját gyártású fa nyílászáró termékeinkkel már nem áll módunkban kiszolgálni meglévő és új ügyfeleinket. A műanyag nyílászárók jelentős térhódításával egyidejűleg mi is a Pvc nyílászárók kizárólagos forgalmazása mellett döntöttünk. A döntésünket a fa alapanyag világpiaci árának jelentős emelkedése, ill.  a műanyag nyílászárók garanciális problémáinak minimális volta és ügyfeleink jóval gyorsabb kiszolgálása motiválta.Termékeinkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni, ötvözve a kedvező árat a minőséggel és a megbízhatósággal.

 

Horonicz Zsolt