Aluplast bejárati ajtók

  Világszerte sikeres....

Az elmúlt 30 évben a műszaki fejlődés elsöprő mértékben felgyorsult. Az aluplast vállalta ezt a kihívást: a trendek és áramlatok korai megragadása, valamint az állandó innovációs készenlét lehetővé teszik a rugalmas és kifejezetten sikeres vállalati működést. Nem véletlenül vagyunk innovációs vezetőként ismertek. Ennek az igénynek a jövőben is szeretnénk megfelelni. 
Ennek köszönhetően a vállalat kivételes helyet foglal el – és mindezt Európa határain túl is. Nemzetközileg is a vezető műanyag ablakrendszergyártók közé tartozunk. 30 év leforgása alatt az aluplast global player lett.
Világszerte 24 gyártási- és értékesítési telephely biztosítja a vállalat kiváló pozicionálását a piacon.
Az aluplastot 30 éve Manfred J. Seitz alapította, időközben pedig már fiai, Patrick Seitz és Dirk Seitz vették át a vezetését: Így az aluplast az egyetlen tulajdonos vezette vállalat ezen a területen, és ezt a jövőben is garantálni tudja.

 

Aluplast bejárati ajtók

Az első benyomás számít....

A bejárati ajtó házunk névjegykártyája, ezért jól kell illenie az épület architektúrájához és dizájnjához, egyúttal azonban nagyon jó hőszigetelést is biztosítania kell. Ezért nagyon fontos a megfelelő rendszer kiválasztása. Az aluplast számtalan kivitelt kínál, amelyek mind kompatibilisek az ablakrendszerekkel és a speciális hőszigetelési követelményeknek is megfelelnek. Alumínium takaróhéj vagy dekor: optikailag is kielégít minden igényt.

70 és 85 mm-es vastagságban.

A rendszer tulajdonságai

német minőség. 
5 vagy 6 légkamrás hőhídmentes műanyag profilszerkezet. 
70 vagy 85 mm-es beépítési mélység. 
világosszürke rugalmas EPDN ütközőtömítéses rendszer. 
horganyzott idomacél merevítés. 
fehér, kívül fóliázott, kétoldalon fóliázott kivitelben. 
rendelhető külső alumínium borítással tetszőleges RAL színben (aluplast aluskin). 
hőszigetelés Uf=1.4-1.3 W/m2K (52619 DIN szabvány szerint). 
üvegezési vastagság 53 mm-ig (2 és 3 rétegű üvegek). 
hangszigetelés 46 dB-ig (IV. zajvédelmi osztályig). 
Roto NT több ponton záródó vasalatrendszer.

 Bejárati ajtó panelek

 
Új Bejárati Ajtó Panelek - Innováció és Stílus Aluplast Ajtóinkhoz!

Örömmel jelentjük be, hogy továbbfejlesztettük bejárati ajtóinkat az Aluplast rendszerében, és mostantól elérhetővé válik az új Fukotherm, Bravotherm és Doorpanels panelválasztékunk. Ezek a panelok nem csak megnövelik az ajtók hőszigetelését és biztonságát, hanem új szintre emelik az ajtók dizájnját is, hogy otthona teljes mértékben kifejezze egyéni stílusát és igényeit.

Fukotherm - A Kiváló Hőszigetelés:

A Fukotherm panelrendszerünk a legújabb technológiát alkalmazza a kiváló hőszigetelés érdekében. Ez a panelválaszték magas minőségű szigetelőanyagokból készül, amelyek csökkentik az energiaveszteséget és segítenek fenntartani otthona melegét a hidegebb hónapokban. Így nem csak a komfortérzetet növeli, hanem hosszú távon is pénzt takaríthat meg energiaszámláin.

Bravotherm - Az Elegancia és Tartósság Összhangja:

A Bravotherm panelek olyan elegáns és tartós megjelenést kölcsönöznek ajtóinak, amely hosszú éveken át megállja majd az idő próbáját. Ezek a panelek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a napi használati kopásának. Emellett széles választékban elérhetők különböző dizájnokban és színekben, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához.

Doorpanels - Egyedi Megjelenés, Számtalan Opcióval:

Az új Doorpanels panelválasztékunk lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabja bejárati ajtójának megjelenését. Válassza ki az Ön ízlésének és stílusának megfelelő design elemeket, színeket és mintákat, hogy az ajtója valóban egyedi legyen. Legyen szó klasszikus eleganciáról vagy modern minimalizmusról, a Doorpanels paneljeivel bármilyen stílust megvalósíthat.

Válassza a Minőséget és Stílust!

Az Aluplast bejárati ajtóinkhoz elérhető új Fukotherm, Bravotherm és Doorpanels panelválasztékunk segít abban, hogy otthona ne csak kiválóan szigetelt és biztonságos legyen, hanem egyedi stílusát is kifejezze. Fedezze fel a lehetőségeket, és válassza a minőséget és stílust az Aluplast ajtóinkkal!

A továbbiakban átböngészheti katalógusainkat. Amennyiben további információra van szüksége az új panelválasztékunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértőink készséggel segítenek Önnek a legmegfelelőbb verzió kiválasztásában.

 

Lapozza át katalógusainkat.

70mm-es beépítési mélység
85 mm-es beépítési mélység

Zajvédelem

A zaj az ipari helyiségekben időközben az egyik legnagyobb problémává vált. A zaj stresszt jelent testünk számára, annál is inkább, mivel magunk nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor milyen mértékben vagyunk neki kitéve.
Legyen az otthona az a hely, ahova visszavonulhat, és újból erőt meríthet. Teremtse meg otthonában a nyugalom oázisát - az aluplast zajvédő nyílászáróival. A különbséget érezni és hallani fogja - jobban mondva: nem fogja hallani ...

Színek 

 

Házán visszatükröződik az Ön stílusa és személyisége - az építészeti jegyeken, a berendezésen és a színkialakításon.
A nyílászárókkal egészen különleges hangsúlyt érhet el. Vidéki ház, városi villa, mediterrán építésmód vagy futurisztikusan egyszerű építészet: Az aluplast-nyílászárókkal álmai otthonát tökéletesen a kívánt stílushoz igazíthatja.

Sok különböző dekor közül választhat: a klasszikus fehértől az elegáns antraciton át egészen a számtalan extravagáns árnyalatig. Az aluplast nyílászárók fóliái az innovatív Cool-Colors technológiával készülnek. Még erős napsugárzásnál is meggátolják az ablaktok túlmelegedését és évek múlva is színállóak maradnak.

 

Színek és kialakítás aluskin alumínium takaróhéjjal

Az alumínium elegáns optikája jelenleg trendnek tekinthető - az egész lakótérben. Nyílászárói kinézetét is megnemesítheti: az aluplast alumínium takaróhéjaival. Az érdekesség a két anyag előnyeinek, vagyis a műanyag ablak kiváló hőszigetelési tulajdonságának és az alumínium modern optikájának kombinációjában rejlik. Ebből az összjátékból olyan kiemelkedő műszaki színvonalú termék jön létre, mely egyesíti a tetszetős dizájnt az egyediséggel. Emellett lehetőség van az alumínium takaróhéjak festésére is minden RAL-színben, ami nem hagy kívánnivalót maga után.

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: