Egyedi beltéri ajtóink a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik.

CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Beltéri ajtó

Az utóbbi évtizedekben felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Nem az építkezés során kerül tehát a helyére, hanem azt követően; tulajdonképpen a lakásba kerülő első bútordarab. Abból a szempontból is a bútorzat részévé vált, hogy könnyedén, komolyabb beavatkozás, felfordulás és kosz nélkül cserélhető. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével!

Egyedi beltéri ajtó

Az “egyedi ajtó” kifejezés jelölheti a szabványostól eltérő falnyílások méreteihez igazodó nyílászárót. Ennek gyártásakor mi, “méret utáni szabóságként”, alkalmazkodunk a már adott körülményekhez. A végeredmény pedig nemhogy semmilyen esztétikai, vagy technikai kompromisszummal nem jár, hanem az így készült ajtók a lakás, iroda, vagy egyéb beltér díszeivé válnak. Mivel a gyártás a megrendelést követően indul, a termék variálhatósága szinte korlátlan. Reméljük, hogy honlapunk segítségével kreatív energiái felszabadulnak, hogy esztétikai és ergonómiai szempontból eddig ismeretlen távlatokat nyissanak, illetve mindezek eredményeként, Ön is a sok ezer elégedett beltéri ajtó tulajdonos egyikévé válik.
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Egyedi stílus és elegancia: fedezze a CPL és intarziás beltéri ajtóink varázslatos világát!

Beltéri ajtóink kifinomult stílust és egyediséget is hoznak otthonába! Ismerje meg az exkluzív CPL és intarziás beltéri ajtóinkat, melyek a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik, és lehetővé teszik, hogy otthona egyedivé váljon.

Ajtók, amelyek a kreativitást és eleganciát hozzák otthonába

A lakberendezés kulcsa a részletekben rejlik, és nincs annál fontosabb részlet, mint a beltéri ajtó. Az ajtók nem csupán átjárók, hanem otthonunk stílusának és hangulatának megtestesítői is. Éppen ezért kínálunk Önnek egy páratlan lehetőséget arra, hogy választásával egyedi, kifinomult légkört teremtsen otthonában.
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

CPL ajtók: praktikus és esztétikus megoldások

A CPL (Continuous Pressure Laminate) technológia egy innovatív megoldás, amely tartósságot és kifinomult megjelenést biztosít ajtóinknak. Az egyedi színek és textúrák skálája lehetővé teszi, hogy olyan ajtókat válasszon, amelyek tökéletesen illeszkednek otthona karakteréhez. Legyen szó modern minimalizmusról vagy klasszikus eleganciáról, CPL ajtóink mindig a legmagasabb minőséget és esztétikát képviselik.

Intarziás ajtók: művészi kézműves munka a lakásában

Ha igazán lenyűgöző megoldást keres, amely a művészi kézművesség és a funkcionalitás tökéletes ötvözete, intarziás ajtóink minden várakozását felülmúlják. Az intarzia hagyománya évszázadokra vezethető vissza, és ajtóinkon keresztül ez a hagyomány modern megközelítésben elevenedik meg. Gyönyörű fafajták, precíz kidolgozás és lenyűgöző részletek teszik lehetővé, hogy egyedi műalkotásokat helyezzen otthona különböző helyszíneire.
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Variálható dizájn: az ajtó, amely önre van szabva

Tudjuk, hogy minden otthon és minden ember egyedi. Éppen ezért ajtóink dizájnja is szabadon alakítható és testre szabható. Az ön elképzeléseinek és stílusának megfelelően alakíthatja ki a kívánt kinézetet. Válassza ki a fafajtát, a színt, a mintát és az intarzia elemeket – így az ajtó valóban önt tükrözi majd.

Ragyogó végeredmény, kiváló minőség

Amikor az ajtóinkat választja, nem csupán stílust hoz otthonába, hanem a minőség és tartósság garanciáját is. A legkiválóbb anyagok és a legprecízebb kidolgozás biztosítja, hogy az ajtók évtizedeken át megőrizzék eredeti szépségüket és funkcionalitásukat.
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki a saját ajtaját!

Lépjen be az egyedi ajtók világába, ahol az ön elképzelései valósággá válnak. Böngéssze át lenyűgöző kínálatunkat, és találja meg azokat az ajtókat, amelyek a legjobban kifejezik önt és otthona stílusát. Válassza a CPL vagy intarziás ajtókat, és tegye otthonát kifinomultabbá, egyedibbé és elegánsabbá, mint valaha.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha kérdései vannak vagy szeretné személyre szabott ajánlatunkat megkapni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy segítsenek kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő ajtókat.

 Legyen részese az egyedi stílus és elegancia varázslatos világának!*

CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Mire érdemes figyelni, amikor ajtót választok?

Fontos, hogy a tér többi burkolatával harmonizáljon az ajtó, ehhez ajtóink nagyon sokféle felületet kínálnak, a modellválaszték is egyedülállóan nagy, és variálható, ráadásul az ajtók helyszíni felmérést követően, pontos falnyílás méretek szerint készülnek, akár egy igazi, méret utáni szabóságban.

A beltéri ajtók teljes felületét és minden alkatrészét (tokborítás, élek,üvegezőléc) CPL borítás fedi. Ez azt jelenti, hogy az egész termék egyféle színű, mintázatú, erős és kopásálló, nem úgy, mint azok a termékek, amelyek egyes részeit olcsóbb, ún. dekorfólia borítja. Ezek a termékek “lebuknak”, ha valaki alaposan szemügyre veszi az ajtólap élét, vagy a tokborítást, és azt látja, hogy más fogású, fényű a felülete, esetleg nem ugyanazt a mintázatot mutatja, mint az ajtó két frontja.  

A beltéri ajtóink már alapesetben erős, tömör faforgács- és rétegeltlemez, valamint MDF (medium-density fibreboard) rétegekből préselt kerettel készülnek, ezért ajtólapjaink masszívak, kevésbé hullámzanak, csavarodnak használat közben, mint az olyan egyszerűbb szerkezetű társaik, amikből kispórolták ezeket az anyagokat, és csak egyszerű MDF élléccel szerelik őket. Ez ugyan kívülről nem látszó különbség, de használat közben eltérő minőségérzetet nyújtanak, mechanikai ellenállásuk szerényebb.

Szintén fontos szempont, hogy a laminátum alatt milyen anyag található. A beltéri ajtóink esetén ez nagy sűrűségű HDF lemez (high-density fibreboard), az olcsóbb tömegtermékekben előforduló könnyű, vékony faforgácslemez nem feltétlenül biztosít elégséges alátámasztást, így az ajtólap egyszerűen beszakadhat, ha valami keményebb tárgy ütközik neki.

Megfontolandó továbbá, hogy termékeink emelt műszaki tartalmú beltéri ajtói az alaptermékkel megegyező külsővel rendelkeznek, azaz a tűzgátló, vizestéri, hanggátló, vagy akár sugárvédelmi ajtó kívülről ugyanúgy fest, legfeljebb egy-két centiméterrel vastagabb, és nehezebb, mint az egyszerű szobaajtó.

A CPL ajtók a divatos, sarkos élkialakítás mellett elérhetőek ún. karnis éllel is, ami klasszikus külsőt kölcsönöz.  

A CPL termékeken túl kifinomult festett, és a természetet közel hozó színfurnér ajtók is megtalálhatóak a választékunkban, szintén nagyon széles modellválasztékban, egészen magas szintű variálhatóságot biztosítva. Honlapunkon igyekszünk bemutatni azt a sokszínűséget, ami 25 éve teszi egyre népszerűbbé a Full Doors beltéri ajtókat a vásárlók, belsőépítészek, kivitelezők között Magyarországon és a környező országokban egyaránt.

 Dizájn / intarziás

 Dizájn / minta intarziás

 Dizájn / díszcsíkos

 Dizájn / kisüveges

 Dizájn / vázkeretes

 Dizájn / edzett üveges

 Dizájn / síküveges

 Díszcsík variációk / vízszintes

 Díszcsík variációk / függőleges

 Tokvariánsok / kivitelek

 Tokvariánsok / szálirányok

 CPL felületek / Uni

 CPL felületek / mintás

 Dizájn / tele Uni

 Dizájn / tele mintás

 CPL felületek / Uni

A beépítés folyamata

Az ajtótok összeszerelő készlet használatával egyszerűen, pontosan vízszintesbe és függőlegesbe állítható az ajtókeret ékek, kalapács és egyéb eszközök nélkül.

CPL beltéri ajtó munkáink

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: