Alumínium zsalugáterek

Az Alumínium Zsalugáter: jobb Választás a Fa Zsalugáterrel Szemben.

Az otthonunk kialakítása során számos döntést kell meghoznunk, melyek közül egy fontos kérdés az, hogy milyen típusú zsalugátert válasszunk. A fa és az alumínium zsalugáterek közül sokan a hagyományos fa változat mellett döntenek, azonban egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy az alumínium zsalugáterek számos előnnyel rendelkeznek a fa változatokhoz képest. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes az alumínium zsalugátert választani, és miért tekinthetjük azt a jobb vételnek.

1. Tartósság és időtállóság:

2. Könnyű karbantartás:

3. Design és stílus:

Az alumínium zsalugáterek hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a fa változatok. Az alumínium ellenáll a nedvességnek, rothadásnak és más időjárási hatásoknak, így sokkal kevesebb karbantartást igényelnek. Míg a fa zsalugátereket idővel festeni és lakkozni kell, az alumínium zsalugáterek az eredeti állapotukat sokáig megőrzik.
Az alumínium zsalugáterek könnyen tisztán tarthatóak, és nincs szükség különleges tisztítószerekre vagy gondozásra. Egyszerűen lemoshatóak vízzel és enyhe szappanos oldattal, így időt és energiát takaríthatunk meg.
Az alumínium zsalugáterek széles választékban érhetők el, így könnyen megtalálhatjuk a lakásunk stílusához és dizájnjához illő darabokat. Az alumínium könnyen formázható, így különböző méretekben és mintákkal is rendelkezhetünk. Ez lehetővé teszi, hogy egyedi és kreatív megjelenést alakítsunk ki otthonunk külső részén.
 

4. Környezetbarát választás:

Az alumínium könnyen újrahasznosítható anyag, míg a fa zsalugáterek gyártásához fakitermelésre van szükség. Az alumínium zsalugáterek választása tehát környezettudatosabb megoldást kínál, hozzájárulva az erdők megóvásához és a fenntartható jövőhöz.

5. Biztonság, megbízhatóság:

Az alumínium zsalugáterek erős és strapabíró anyagbólkészülnek, ami növeli a biztonságot és az otthon védelmét. A masszív kialakításés a modern zárrendszerekkel kombinálva az alumínium zsalugáterek hatékony védelmetnyújtanak a betörések és a nemkívánatos behatolások ellen. 

6. Egyszerűen jobb:

 Az alumínium zsalugáterek tehát számos szempontbólelőnyösebb választásnak bizonyulnak, mint a hagyományos fa változatok. Könnyebbkarbantartás, hosszabb élettartam, kreatív dizájn lehetőségek és környezettudatosság- mindezek azok az érvek, melyek azt mutatják, hogy az alumínium zsalugáterek amodern otthonok kiváló kiegészítői lehetnek. Amikor a zsalugáterekkiválasztásán gondolkodunk, érdemes átgondolni ezeket az előnyöket, és azalumínium zsalugátereket választani a jobb vétel érdekében.

CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

Alumínium zsalugáterek

Az alumínium zsalugáterek modern és funkcionális megoldások, amelyeket általában ablakok és teraszajtók védelmére és díszítésére használnak. Az alumínium könnyű, tartós és ellenáll az időjárási hatásoknak, így ideális anyag a kültéri használatra. Ezek a zsalugáterek szabályozhatják a fényt és a szellőzést a helyiségben, emellett védelmet nyújtanak a napfény, az eső és más környezeti tényezők ellen. Az alumínium zsalugáterek széles szín- és stílusválasztékkal rendelkeznek, így könnyen illeszkednek a különböző építészeti stílusokhoz és dizájnokhoz. Továbbá, könnyen karbantarthatóak és hosszú élettartammal rendelkeznek, ami miatt népszerű választás azok számára, akik praktikus és esztétikus megoldást keresnek ablak- és ajtóvédelemre.

Számos szerelési variáció

Alumínium zsalugátereink több szerelési lehetőséget kínálnak. Megfelelő felület esetén a homlokzatra is felszerelhető. A kerettel ellátott zsalugáterek közvetlenül az ablakhoz felszerelhetők, anélkül, hogy hely maradna az ablak és a keret között. A keretes zsalugáterek több modelljében lehetséges függőleges vagy vízszintes mozgatású mobil rovarháló felszerelés. A keret nélküli modell, közvetlenül az ablakra szerelhető, függetlenül attól, hogy műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó. Az alumínium zsalugáterek gyártása során kiváló minőségű "Maco" modern és rusztikus zsanérokat használunk, amelyek kiemelkedőek a piacon, a kiváló korrózióvédelmük miatt. 
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

 Zsalugáter típusok

Zara Aluminium zsalugáter

Zlatar (a klasszikus)

A Zlatar egy 45 mm vastag kerettel rendelkező modell, amely bármilyen stílusú épülethez illik. A Zlatar zsalugáter igény szerint fix, vagy mozgatható ovális lamellákkal készülnek, ezzel ideálisan szabályozható a fény bejutása az adott helyiségbe.
Az elsődleges árnyékolás és biztonság funkció mellett, esztétikus dísze az épületnek.
A Zlatar a falkáva külső síkjára van felszerelve, homlokzati szerelőkerettel.

Előnyök:

- klasszikus kivitel
- esztétikus, modern megjelenés
- ideális fényszabályzás
- időtálló alumínium kivitel
- alapszínek és egyedi RAL szín is választható
- faeres dekor színek
- falsíkba illeszkedő kivitel
Zara Aluminium zsalugáter
Zara Aluminium zsalugáter
Zara Aluminium zsalugáter

Számtalan beépítési lehetőség

A "Z"-tok 22, 50 és 70 mm-es faltakarással áll rendelkezésre.
"L"- tokkal a külső spaletta közé is beépíthető a rendszer, megfelelő kivető pántokkal.
A szárny kivetése két változatban létezik: 40 és 80 mm-es kivetéssel a falsíktól 10 mm-es eltartással.
Zara Aluminium zsalugáter
Zara Aluminium zsalugáter

 Műszaki információk:

Diana Alumínium zsalugáter

Dervio (a beépített keretes)

A Dervio zsalugáter kerettel rendelkezik, lehetőséget nyújtva a polisztirol homlokzatra való telepítésre. A redőnyt a kerettel együtt rögzítjük az ablakkeretre, így nem marad üres tér az ablak és a redőny között. Lehetséges egy függőleges vagy vízszintes szúnyogháló telepítése a redőnytokra. Robusztus keretével és masszív szárny kialakításával azoknak a legmagasabb követelményeknek is megfelel, amelyeket a modern és hagyományos építési módszerek támasztanak. A Diana zsalugáter fix vagy állítható lamellákkal, valamint sík paneles spalettával is elérhető.

Előnyök:

- közvetlenül a nyílászáróra szerelhető
- esztétikus, modern megjelenés
- ideális fényszabályzás
- időtálló alumínium kivitel
- alapszínek és egyedi RAL szín is választható
- faeres dekor színek
- integrált rovarhálóval is rendelhető
Diana Alumínium zsalugáter
Diana Alumínium zsalugáter
Zara Aluminium zsalugáter

Beépítési lehetőségek:

A Dervio zsalugáter kétféle tokkal érhető el:
 
1. az 50x70 mm-es tok a szúnyogháló fogadásához biztosít helyet
2. a 35x45 mm-es tok vékonyabb hungarocell szigetelésekhez szolgál, ebben az esetben rovarháló nem telepíthető
Diana Alumínium zsalugáter
Diana Alumínium zsalugáter

 Műszaki információk:

Flóra Alumínium zsalugáter

Foggia (integrált rovarhálóval)

A Foggia zsalugáter 55x83 mm-es kerettel készül, amelyet az ablakkeretre szerelünk fel, ezzel teljesen kitöltve az ablak és a redőny közötti üres teret. Lehetőség van függőleges vagy vízszintes szúnyogháló integrálására a keretbe, amely teljes mértékben igazodik a redőnykerethez, és különböző fautánzatú RAL színekben is rendelhető. A Foggia fix és mozgatható lamellákkal vagy sík panelekkel (spalettákkal), klasszikus lengő vagy harmonika szárnyakkal is kapható. 

Előnyök:

- klasszikus kivitel
- esztétikus, modern megjelenés
- ideális fényszabályzás
- időtálló alumínium kivitel
- alapszínek és egyedi RAL szín is választható
- faeres dekor színek
- Beépített rovarhálóval
Flóra Alumínium zsalugáter
Flóra Alumínium zsalugáter
Flóra Alumínium zsalugáter

Beépített rovarhálóval

Az 55x83 mm-es redőnykeret rendelkezik egy szerelő fedéllel, amely lehetővé teszi a későbbi szúnyogháló telepítését. A fedél könnyedén eltávolítható, és a szúnyoghálót a helyére lehet szerelni. A 55x83 mm-es keret lehetővé teszi egy rövid, 15 mm-es küszöb telepítését egy gumi tömítéssel, hogy megakadályozza a fény átjutását.
Flóra Alumínium zsalugáter
Flóra Alumínium zsalugáter

 Műszaki információk:

 Alap színek:

 Faeres színek:

Egyedi RAL színben is.

Mindigy zsalugáterünk kérhető egyedi RAL színben is. Ráadásul lehetőség van a választott színnél faerezetes mintázat kialakítására is.

 Galéria

 Fotók "Zlatar" típusú zsalugáterekről.

 Fotók "Foggia" típusú zsalugáterekről.

 Miért tőlünk vásároljon zsalugátert?

Amikor új zsalugátert választunk otthonunkhoz, fontos döntés előtt állunk, amely hosszú távon befolyásolja az otthonunk kényelmét, biztonságát és megjelenését. Az alumínium zsalugáterek egyre népszerűbb választásnak számítanak, és mi itt vagyunk, hogy megmutassuk, miért érdemes éppen tőlünk vásárolni alumínium zsalugátereket.

1. Minőség, amiben bízhat:

2. Széles választék

3. Tapasztalt kollégák:

Mint az alumínium zsalugáterek megbízható szakértői, büszkék vagyunk az általunk kínált magas minőségre. Olyan zsalugátereket kínálunk, amelyeket gondosan válogattunk össze, hogy biztosítsuk a tartósságot, a megbízhatóságot és a kifogástalan kinézetet. Bízhat bennünk, hogy csak olyan termékeket kínálunk, amelyekkel elégedett lesz hosszú éveken keresztül.

Nem minden otthon egyforma, és nem mindenki azonos ízléssel rendelkezik. Az alumínium zsalugáterek terén széles választékkal és testreszabhatósággal állunk rendelkezésére. Legyen szó méretekről, színekről vagy mintákról, mi lehetővé tesszük, hogy olyan zsalugátereket válasszon, amelyek tökéletesen illeszkednek otthona stílusához.

Az alumínium zsalugáterek terén tapasztalattal rendelkező csapatunk mindig itt van, hogy segítsen. Ha kérdései vannak a termékeinkkel vagy azok telepítésével kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Törekedünk arra, hogy minden információt megosszunk önnel, hogy biztos lehessen abban, hogy a választása a legjobb lesz. Kollégáinknak több mint 20 éves tapasztalata van a zsalugáter gyártás és beszerelés területén. 

4. Gyors és profi telepítés:

Az alumínium zsalugáterek telepítése fontos lépés, amelynek során ügyelni kell a pontos és megbízható munkavégzésre. Cégünk tapasztalt szakemberekből álló telepítő csapattal rendelkezik, akik gyorsan és profin végzik el a munkát, így nem kell aggódnia azért, hogy a telepítés hosszú ideig elhúzódik.

5. Ügyfélközpontú szemlélet:

 Ügyfeleink elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra. Előtérbe helyezzük az ügyfelekkel való nyitott és őszinte kommunikációt, és mindent megteszünk azért, hogy igényeiket maradéktalanul figyelembe vegyük. Nálunk ön nem csak egy vásárló – hanem a partnerünk, akit évek multán is visszavárunk.

Várjuk önt!

 Az alumínium zsalugáterek vásárlása során keresse fel cégünket. Biztos lehet abban, hogy minőséget, tapasztalatot és szakértelmet kap. Mi a legjobbat kínáljuk az otthona számára. Válasszon minket, és tegye otthonát még kényelmesebbé, szebbé és biztonságosabbá az alumínium zsalugátereink segítségével!

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: