Smart Slide toló ajtók

Okos toló megoldás. Könnyű és probléma mentes kezelhetőségre tervezve.

A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják. Ez sem lehet probléma, hiszen a smart-slide akár 5,85m x 2,5m méretig is gyártható. Ímádni fogja ezt a zárómechanizmust: a szárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége - a mindennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.

 

Nem hagy kívánni valót maga után

• Mindössze 70mm-es beépítési mélység
• Uf = 1,3 W/m2K
• Üveg- és panelvastagság akár 41mm-ig (1-től 3-rétegű üvegig) lehetséges
• Modern classic-line dizájn
• Rejtett vasalattechnika
• Különféle nyitási mechanizmusok: séma A + C
• Számtalan dekorváltozatban kapható
• Opció: bonding inside (ragasztástechnológia)

Magas stabilitás, kevesebb karbantartás

Miért kötne kompromisszumokat? Az új smart-slide-tolóajtóknál a nagyon stabil vasalatokat is lehet innovatív szinten alkalmazni, ami nem utoló sorban kevesebb karbantartást igényel. Az új aluplast-tolóajtó nagyszerűen megtervezett mechanizmusával egyszerűsödik a felhasználandó vasalattechnika is. 

Maximális tömítettség

A smart-slide innovatív zárómechanizmusával és a kefetömítés
nélküli, kiváló minőségű tömítőfelületeivel nagyon magas
tömítettségi értékeket ér el. A további záródási pontok maximális
tömítettséget és még több biztonságot nyújtanak. A műszaki
tulajdonságok összjátéka teszi lehetővé, hogy a smart-slide magas
légzárási, szélállósági és csapadékállósági teljesítményt nyújtson. 

Gyorsabban elkészül.

Rövidebb gyártási idő és egyszerűbb gyártás: A körben hegeszthető tokhoz csak egy szárnyat kell legyártani. A fixmező üvegezése közvetlenül a tokba beütött üvegezőléccel történik. Így értékes időt takarít meg! A tolószerkezetek gyártását már nem kell egyedi gyártás keretein
belül megoldani. A smart-slide-al lehetséges, hogy a gyártást beillesszék a normál termelési folyamatba, így egyidőben készülhet el a többi nyílászáróval.

Smart-Slide Roto Patio Inowa vasalattal

Smart-Slide Toló ajtó

Színek 

 

Házán visszatükröződik az Ön stílusa és személyisége - az építészeti jegyeken, a berendezésen és a színkialakításon.
A nyílászárókkal egészen különleges hangsúlyt érhet el. Vidéki ház, városi villa, mediterrán építésmód vagy futurisztikusan egyszerű építészet: Az aluplast-nyílászárókkal álmai otthonát tökéletesen a kívánt stílushoz igazíthatja.

Sok különböző dekor közül választhat: a klasszikus fehértől az elegáns antraciton át egészen a számtalan extravagáns árnyalatig. Az aluplast nyílászárók fóliái az innovatív Cool-Colors technológiával készülnek. Még erős napsugárzásnál is meggátolják az ablaktok túlmelegedését és évek múlva is színállóak maradnak.

 

Zajvédelem

A zaj az ipari helyiségekben időközben az egyik legnagyobb problémává vált. A zaj stresszt jelent testünk számára, annál is inkább, mivel magunk nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor milyen mértékben vagyunk neki kitéve.
Legyen az otthona az a hely, ahova visszavonulhat, és újból erőt meríthet. Teremtse meg otthonában a nyugalom oázisát - az aluplast zajvédő nyílászáróival. A különbséget érezni és hallani fogja - jobban mondva: nem fogja hallani ...

Csökkentés akár 47 decibelig, vagyis:
Közel nullára csökkenti a főutca zajait (Energeto, Ideal 7000, 8000 széria)
5. zajvédelmi osztályig
Akár 62%-kal több zajvédelem a hagyományos ablakokhoz képest

Színek és kialakítás aluskin alumínium takaróhéjjal

Az alumínium elegáns optikája jelenleg trendnek tekinthető - az egész lakótérben. Nyílászárói kinézetét is megnemesítheti: az aluplast alumínium takaróhéjaival. Az érdekesség a két anyag előnyeinek, vagyis a műanyag ablak kiváló hőszigetelési tulajdonságának és az alumínium modern optikájának kombinációjában rejlik. Ebből az összjátékból olyan kiemelkedő műszaki színvonalú termék jön létre, mely egyesíti a tetszetős dizájnt az egyediséggel. Emellett lehetőség van az alumínium takaróhéjak festésére is minden RAL-színben, ami nem hagy kívánnivalót maga után.

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: