Szegőlécek, párkányok, légbevezetők

  Szegőlécek műanyag ablakok és ajtók szerelési hézagainak fedésére.

Új fejlesztésű UV stabil szegőléceink többféle szélességben (30mm, 50mm, 70mm, 150mm) törhető kivitelben is elérhetőek. Saját munkáinkhoz is használjuk őket, de természetesen külön is megvásárolható termék. Többször hajlítható, ezért könnyű használni. 50 méteres tekercsben kapható, de ha csak pár méterre lenne szüksége, felár nélkűl méretre szabjuk .
Amennyiben azt szeretnénk ,hogy a purhab sokáig megőrizze statikai és hőszigetelő tulajdonságait, akkor meg kell óvnunk az UV sugárzás káros hatásaitól.
Erre szolgálnak a nyílászárók belső és külső oldalára ragasztható szegőlécek. 

Párkányok

A belső párkányok legfontosabb jellemzői: egyszerű karbantartás és felületi ellenálló képesség a mechanikai károsodással szemben. A műanyag párkányok az árnak köszönhetően a legkeresettebb párkányok közé tartoznak. A kamrák helyes elrendezése és a benne lévő PVC magas szilárdságot és hosszú élettartamot biztosít.

Színek: 6 féle színben (fehér, aranytölgy, márvány, dió, sötét tölgy, exklusive)

Méretek

Szálhossz 6fm. Ezen belül bármilyen hosszméretben kérhető. Szélességi méret alapesetben 100mm-500mm-ig, de akár mm-es léptékben is vágható. Párkányvégzárót is biztosítani tudunk.

Párkányok raktárról

Állandó raktárkészlettel  rendelkezünk, így lakosági ügyfeleket és beépítő kollégákat is szívesen kiszolgálunk.

Légbevezetők

.A légbevezetők folyamatosan és automatikusan, segédenergia felhasználása nélkül, szabályozzák a beáramló szellőző lebegő mennyiségét, a helyiség belső páratartalmától függően.
A poliamid szálakból álló érzékelő, azt a fizikai jelenséget használja ki, hogy egyes anyagok (ilyen, pl. az emberi hajszál is) a páratartalom emelkedésével megnyúlnak, ill. összehúzódnak mikor a levegő szárazabbá válik.
A légbevezetőkben lévő páraérzékelő pántköteg hosszváltozása közben, egy rugó ellenében - kis mechanikus szerkezet segítségével - egy zsalut mozgat, ezzel befolyásolva a szellőző levegő mennyiségét. Így mindamellett, hogy biztosítja a bent tartózkodók megfelelő komfortérzetét, fűtési energiát is megtakarít optimális szellőzés mellett. A páraérzékelő pántköteg csak a belső levegő páratartalmát érzékeli, a beáramló friss levegő nem éri közvetlenül.
Nincs szükség a téli esetben az ablakok esetenkénti nyítvatartására, elegendő rábízni magunkat a passzív légbevezetők és a megfelelő légelvezetés 'okozta' szellőztetésre, mivel így a belső páratartalom azaz az igények szerinti szellőzés valósul meg. A higroszabályozású légbevezetők beépítése nélkül elkerülhetetlen a páralecsapódás, penészesedés veszélye. A légbevezetők típusai közti választást, eligazodást könnyíti meg a következő letölthető katalógus oldal. 


Az Aereco EMM, EMF, EFR légbevezetők a szellőzési rendszer elengedhetetlen részei. Kétféle légáramlással szerelhetők, 3 standard színben elérhetők:
fehér (RAL 9003), gesztenye (RAL 8017), tölgy (RAL 8001). Az egyszerű és strapabíró kialakításukkal már sok ország piacán bizonyítottak. Akusztikus külső esővédővel 37 dB átlagos hangcsillapításra képesek.

Légáram iránya: függőleges, vagy ferde. A nyílászáró és a födém elhelyezkedése szerint tetszőlegesen szerelhető. Az EMM, EMF légbevezetőkön beérkező levegő iránya attól függ, hogy a talapzatát a két lehetőség közül hogyan szerelik fel. Így a légáram iránya a födém elhelyezkedésétől és a benntartózkodók kényelme érdekében megválasztható.
Záróretesszel ellátott típusok is választhatók, melyeknél a szabályozózsalu manuálisan a zárt (minimum) állásban rögzíthető, hogy szélsőségesen hideg és szeles téli időben megakadályozzuk a túlzott légcserét.

A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők alkalmasak a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlására.

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: