2021 után, 2022-ben is Turul díjat nyertünk!

Díjnyertesek lettünk!

A lelkiismeretes munkánkat ügyfeleink idén is díjazták.

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves ügyfelünknek a bizalomért és támogatásért. Nagyra értékeljük, hogy elképzeléseik megvalósítására minket választottak.
Ügyfeleink hűsége és bizalma kulcsfontosságú számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt megtartsuk és megfeleljünk az elvárásaiknak. Célunk, hogy minden egyes megrendelésüket magas színvonalon, gondoskodással és professzionalizmussal teljesítsük.
Továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy Önöknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és mindig készen állunk a legnagyobb kihívásokra. Ha bármilyen kérdésük vagy problémájuk van, kérjük, ne habozzanak felvenni velünk a kapcsolatot. 
Úgy véljük, hogy a kölcsönös bizalom és együttműködés a sikeres üzleti kapcsolatok alapja.
Még egyszer köszönjük, hogy minket választottak.
 

Hogy mi is az a Turul díj?

A Turul projekt egyedülálló díj, amellyel csak a legjobb vállalkozások büszkélkedhetnek, amelyekre a professzionalizmus és a legmagasabb színvonalú szolgáltatás jellemző.
A programhoz való csatlakozás kiváló módja annak, hogy azt kommunikálja másoknak, hogy a vállalkozás a legmagasabb szinten van. Itt a legfontosabb azoknak a vásárlóknak a véleménye, akik online környezetben ajánlják a vállalkozásokat. Ők képviselik a projekt mozgatórugóját és az egyetlen zsűrit, amely értékeli az adott vállalatot.

A Turul rangsor azért jött létre, hogy elválassza a legjobb cégeket a közepes teljesítményű vállalkozásoktól. A díj odaítélése nem az árbevétel nagyságától, hanem a szolgáltatás és az ügyfélkezelés minőségétől függ. Jelenleg 7 európai országban vizsgálja, méri az ügyfelek elégedettségét, szinte minden iparágban.
Díjnyertes vállalatok saját szegmensük vezetői vállalkozásai, melyek aktívan a képesítésük fejlesztésére koncentrálnak, ami minőségi szolgáltatásokat és magas szintű ügyfél-elégedettséget jelent.

Ellentétben azokkal a programokkal, ahol a fizetés a felvétel feltétele - A Turul Rangsor egyértelmű kritériumokat tartalmaz, amelyeket mindenki láthat. A környék legjobb cégeit az interneten közzétett vásárlói értékelések alapján választják ki. A mikrodata-technológia miatt hatalmas számú értékelést találunk, amelyeket programjukban figyelembe vesznek. Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen technológiákat többek között olyan óriások használják, mint a Google és a Facebook. Az értékeléseket 10 pontos skálán konvertálják. A következő lépés az összes meglátogatott oldal értékelésének hozzáadása. Annak érdekében, hogy a lista megbízható legyen, egy saját algoritmust fejlesztettek ki az értékelések hitelességére, az összegyűjtött számtól függően.


Turul Ajtó és Ablak projekt 1. helyezés Somogy vármegye:
https://www.ajtoesablakturul.eu/county-16-somogy

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: