Miért mi?

Üdvözlöm!


Horonicz Zsolt vagyok, a Horonicz Ablak És Bútor Bt. alapítója és tulajdonosa.  A következő pár mondatban a lehető legrövidebben szeretném körvonalazni, hogy miért is ajánlom magunkat.. 

Miért válasszon minket?
 

Cégünk kiváló minőségű műanyag nyílászárókat, dekor, CPL és MDF beltéri ajtókat kínál, valamint széles választékban találhatók nálunk redőnyök, reluxák, alumínium zsalugáterek, műanyag, alumínium, kő és öntött márvány ablakpárkányok, valamint Thermo Green ablak szigetelő rendszerek. 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Szolgáltatásaink teljes körű kivitelezést, beépítést és garanciát is magukban foglalnak. Minőségi nyílászáróink hosszú távú megoldást nyújtanak a hőszigetelési, hangszigetelési és biztonsági problémákra. Bízunk benne, hogy vállalkozásunk segítségével otthona még kényelmesebb és biztonságosabb lesz.

De tényleg! Miért válasszon minket??

Bár az állításom megállja a helyét, mégis kissé sablonosnak tűnhet és nyilvánvalóan nem is elegendő érv ahhoz, hogy meggyőzzem önt. 
Azt gondolom, ma már alapvető dolog, hogy egy nyílászáró jó minőségű, megfizethető és biztonságos. Ez nem lehet plusz érték. Ez alap kell, hogy legyen minden esetben. De akkor mi is az az érték, amit egy viszonteladó és beépítő vállalkozás pluszban hozzátehet?
A következő pár érv szintén alap szolgáltatásnak tűnhet és természetesen az is, mégis aki egyszer is építkezett az pontosan tudja, hogy a legnagyobb fejfájást az alábbiak részleges vagy teljes hiánya okozza.

Hogy miről is beszélek? 


Először is, mi felvesszük a telefont, válaszolunk az emailekre. MINDIG!
A telefonon vagy e-mailben egyeztetett helyszíni felmérésre meg is érkezünk.  Nekünk nem derogál a hétvégi időpont egy felmérésre. Szívesen kimegyünk, ha másképp nem megoldható. A helyszínen nem az óránkat nézzük és kapkodunk, hanem rászánva az időt, akárhány óra is az, az ön és a saját érdekünkben is a lehető legtöbb információval próbálunk szolgálni, megkönnyítve a döntést egy adott termék mellett.  A megrendelt termékeket pontosan a megígért határidőre szállítjuk és be is építjük. Beépítéskor a munkánkra nagyon igényesek vagyunk. Mindig a lehető legkörültekintőbben járunk el bontáskor és beszereléskor. Szemetet és rendetlenséget soha nem hagyunk magunk után. Persze ön azt gondolhatja, hogy ez "teljesen természetes." Igen, önnek és nekünk az, de nem mindenkinek. Tehát a minőségi nyílászáróink mellé lelkiismeretes háttér szolgáltatást is nyújtunk. Az, hogy a Google felületén az ügyfél visszajelzések alapján a Dunántúl legjobbra értékelt vállalkozása vagyunk, kiválóan bizonyítja ezt. Kattintson a linkre és olvassa el az értékeléseket. 


A beszállítóink kiválasztásánál kulcsfontosságú szempont számunkra a termékeik kifogástalan minősége és a pontos szállítás. Kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknek megbízhatósága és termékeik magas színvonala garantált.


Mi még hiszünk abban, hogy az ügyfél elégedettsége a legfőbb szempont és minden jól elvégzett munka befektetés a jövőbe.