Szolgáltatásaink

 
- Ingyenes szaktanácsadás

- Ingyenes árajánlat készítés

- műanyag nyílászárók forgalmazása, beszerelése

- épületárnyolás technikai termékek forgalmazása, beszerelése

- helyszínre szállítás

- beépítés

- garanciális javítás

VÁLLALÁSI FELTÉTELEK:

Minden egyes ajánlat, eladás és szállítás a lent felsorolt feltételek figyelembevételével zajlik, kivételes esetekben van lehetőség ezektől eltérni. A változások írásban történek. A szóban vagy telefonon megbeszélt feltételek csak akkor érvényesek, ha ezeket szerződésben igazoltuk.

AJÁNLATKÉRÉS:

Árajánlatkérésre lehetőség van e-mailben, telefonon vagy a honlapunkon található árajánlatkérőben. Kérjük, hogy az e-mailben kért ajánlatokban tüntesse fel a nyílászárók méretét, mennyiségét, anyagát (fafaj, toldott-toldásmentes) a beépítendő üveg K értékét, nyitási funkcióit és a felületkezeléssel kapcsolatos kívánalmait. Az oldalunkon található ajánlatkérő használata könnyebb és pontosabb árajánlatkérést eredményezhet. Ha az itt leírtakkal kapcsolatban kérdése van azt bármelyik elérhetőségünkön, jelezheti Igyekszünk még, aznap de legkésőbb a következő munkanapon válaszolni. Az ajánlatkérést követően árajánlatunkat lekésőbb nyolc munkanapon belül készítjük el. Ezt a megrendelő által megadott címre ill. e-mail címre küldjük. Amennyiben valamilyen okból módosításra van szükség azt két munkanapon belül végezzük el.

ÁRAK:

Az árajánlat elfogadása után szerződés tervezetet küldünk. Ha a szerződés tartalma mindkét fél számára elfogadható, személyesen, aláírásukkal hitelesítik azt. Az árajánlatok 1 hétig érvényesek. Általunk történő szállításért távolságtól függően szállítási költséget számolunk fel.

ÁLTALUNK TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS:

A nyílászárók sérülésmentes szakszerű és pontos leszállításáért teljeskörü garanciát és felelősséget vállalunk. Meghatározott napon történő szállítást csak abban az esetben tudunk teljesíteni, ha azt rossz időjárás vagy egyéb technikai okok nem gátolják, valamint a nekünk szállító cég is betartja az adott határidőt. Ezen okokból megkésett szállítmány miatt a vásárlóknak nincs joga a szerződéstől visszalépni, illetve kártérítést követelni. A megrendelt áruk tulajdonjogát a vételár kifizetéséig fenntartjuk.

EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS:

Az egyéb módon történő szállítás mindig a vevő felelősségére történik. A szállítás pontosságáért nem vállalunk felelősséget. A vevő által történő elvitelnél az áru eltűnésének vagy megsérülésének veszélye ennek előkészítésétől fogva a megrendelőt terheli.

BEÉPÍTÉS:

Kérésre az általunk készítet nyílászárókat, beépítjük, melyért külön költséget számítunk fel. Ha a beépítést a megrendelő maga végezteti akkor az általunk vállalt garancia csak szakszerű beépítéssel együtt érvényes.

GARANCIA:

Termékeinkre 1 év teljeskörü garanciát és három év szavatosságot vállalunk. Vevőink által jelzett esetleges hibákat három évig díjmentesen javítjuk, a meghibásodott alkatrészeket térítés nélkül, kicseréljük. Az áru nem rendeltetésszerű használatából keletkezett károkért cégünk felelősséget nem vállal.

A szállítások és fizetések teljesítési ill. az elbírálások kizárólagos helye cégünk telephelye.