Zip Screen textilárnyékolók

Zip Screen textilárnyékoló, Az időjárás álló  modern árnyékoló

A Zip Screen-ek vagy másnéven időjárás álló függőleges árnyékolók olyan modern, multifunkciós eszközök, amelyek egyrészt védenek a széltől, ellenálló, a TÜV által is minősített anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően. Emellett szúnyoghálóként és árnyékolóként is működnek, amelyek segítenek csökkenteni a napfény bejutását a helyiségbe, ezáltal hűvösebb környezetet teremtve.

1. Hővédelem és energiatakarékosság:

2. Fényvédelem és kényelem:

3. Magánélet védelme:

A Zip Screen textilárnyékolók hatékonyan csökkentik a beáramló napfényt, így hozzájárulnak az optimális belső hőmérséklet fenntartásához. Nyáron segítenek elkerülni a túlmelegedést, télen pedig gátolják a belátást. Hazánkban is elterjedt poloskák és katicák bejutása ellen is tökéletes védelmet nyújtanak.
A Zip Screen textilárnyékolók lehetővé teszik a természetes fény mennyiségének szabályozását, így mindig kellemes világításban lehet részünk. A túl erős napsütés elkerülésével megóvhatjuk bútorainkat és padlóinkat a kifakulástól, valamint elkerülhetjük a zavaró fényvisszaverődéseket a képernyőkön és monitorokon.
 A Zip Screen textilárnyékolók biztosítják a kívánt privát szférát, különösen városi környezetben, ahol a szomszédok közel lehetnek. A megfelelően választott árnyékolók megakadályozzák a belátást, miközben még mindig beengedik a természetes fényt. 

4. Stílus és Dizájn:

A Zip Screen textilárnyékolók sokféle stílusban, színben és anyagban elérhetők, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthetők. Legyen szó modern, minimalista, klasszikus vagy rusztikus stílusról, biztosan találunk olyat, ami illeszkedik az otthonunk hangulatához.

5. Kültéri Használat:

 A Zip Screen textilárnyékolók kültéri használatra tökéletesek. Segítségükkel a kültéri teraszokon is kényelmes és árnyékos szabadtéri helyeket alakíthatunk ki, ahol nyugodtan pihenhetünk a meleg nyári napokon.

6. Összegzés:

A Zip Screen textilárnyékolók nem csak esztétikai értékkel bírnak, hanem számos praktikus előnyt kínálnak, amelyek növelik otthonunk komfortját és energiatakarékosságát. Ha te is fontolgatod, hogy Zip Screen textilárnyékolót szereltess be, gondolj ezekre a szempontokra, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!
Zip Screen textil árnyékolók
Zip Screen textil árnyékolók

SolidScreen Standard

Egyedi jellemzők:

• Zip technológiával ellátott szélálló függőleges textil árnyékolórendszer
• A tokok nagy variációja áll rendelkezésre
• Kiegészítő megerősített tok rögzítés
• Könnyen eltávolítható a szövet és a görgő
• Oldalvezetés kábelcsatornával

A SolidScreen egy nagyon népszerű zip szélálló függőleges árnyékoló.
A SolidScreen amellett, hogy hatékonyan blokkolja a napfény okozta hőt és UV sugarakat,.esztétikailag is kiválón illezskedik a modern épületek homlokzatához, és nem gátolja a kilátást sem. A rendszert sikeresen tesztelték 145 km/h (12 Beaufort) szélsebességig, és a TÜV élettartamra és szélterhelésre vonatkozó vizsgálatai során a legmagasabb osztályba sorolták. Ezek az értékek alkalmassá teszik a SolidScreen-t a magasépítésre való használatra.

A SolidScreen tartós anyagokból készül, és extra stabil, a speciá-
lis műszaki paramétereinek köszönhetően. Az opcionális, süllyesztett
szövetbarázdával ellátott görgők jelentősen csökkentik a szövet sérülé-
seinek esélyét.

Minden SolidScreen rögzítőlemezzel rendelkezik, ami megkönnyíti a
görgő be- és kicsúsztatását a felső burkolatba, a különböző vezetők
pedig lehetővé teszik a motorkábel teljesen láthatatlanul történő
elvezetését. A terasztető vagy Pergola alatti használathoz egy oldalsó
vezető is rendelkezésre áll.

A SolidScreen Niche

Egyedi jellemzők:

• A SolidScreen Niche az ideális szélálló függőleges textil árnyékolórendszer a beépítéshez.
• Vakolható
• A vezető 3 profilból áll ezáltal könnyen szervízelhető
• A görgő és a szövet könnyen eltávolítható az alulról

A SolidScreen Niche fő előnye, hogy a tokozat a homlokzatba van integrálva, és így nem látszik. A különleges oldalvezetésnek köszönhetően az alsó léc simán befut a tokba, ezáltal nem látható. A SolidScreen Niche segítségével a homlokzat elegáns megjelenésű marad, akár leengedett, akár felhúzott állapotban van az árnyékoló. Így egy kiváló áteresztő árnyékoló lehet, amely illeszkedik a modern épületek homlokzatába, és csökkenti a hő és az UV sugarak bejutásának lehetőségét.

A SolidScreen Niche akár 145 km/h (12 Beaufort) szélsebességnek is ellenáll. A SolidScreen Niche javítása vagy cseréje gyorsan és egyszerűen elvégezhető.
Az oldalvezető 3 profilból áll, és könnyen szétszerelhető, így az alulról kényelmesen hozzáférhet a görgőhöz és a szövethez.
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak
CPL beltéri ajtó Horonicz Ablak

 Miért tőlünk vásároljon Zip screen textilárnyékolót?

Amikor új árnyékolót választunk otthonunkhoz, fontos döntés előtt állunk, amely hosszú távon befolyásolja az otthonunk kényelmét, biztonságát és megjelenését. A Zip Screen textilárnyékolók egyre népszerűbb választásnak számítanak, és mi itt vagyunk, hogy megmutassuk, miért érdemes éppen tőlünk vásárolni Zip Screen textilárnyékolót.

1. Minőség, amiben bízhat:

2. Széles választék

3. Tapasztalt kollégák:

Mint a Zip Screen textilárnyékolók megbízható szakértői, büszkék vagyunk az általunk kínált magas minőségre. Olyan Zip Screen textilárnyékolókat kínálunk, amelyeket gondosan válogattunk össze, hogy biztosítsuk a tartósságot, a megbízhatóságot és a kifogástalan kinézetet. Bízhat bennünk, hogy csak olyan termékeket kínálunk, amelyekkel elégedett lesz hosszú éveken keresztül.

Nem minden otthon egyforma, és nem mindenki azonos ízléssel rendelkezik. A Zip Screen textilárnyékolók terén széles  szín választékkal és testreszabhatósággal állunk rendelkezésére. Legyen szó méretekről, színekről vagy mintákról, mi lehetővé tesszük, hogy olyan  Zip Screen textilárnyékolókat válasszon, amelyek tökéletesen illeszkednek otthona stílusához.

Zip Screen textilárnyékolók terén nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk mindig itt van, hogy segítsen. Ha kérdései vannak a termékeinkkel vagy azok telepítésével kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Törekedünk arra, hogy minden információt megosszunk önnel, hogy biztos lehessen abban, hogy a választása a legjobb lesz. 

4. Gyors és profi telepítés:

A Zip Screen textilárnyékoló telepítése fontos lépés, amelynek során ügyelni kell a pontos és megbízható munkavégzésre. Cégünk tapasztalt szakemberekből álló telepítő csapattal rendelkezik, akik gyorsan és profin végzik el a munkát, így nem kell aggódnia azért, hogy a telepítés hosszú ideig elhúzódik.

5. Ügyfélközpontú szemlélet:

 Ügyfeleink elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra. Előtérbe helyezzük az ügyfelekkel való nyitott és őszinte kommunikációt, és mindent megteszünk azért, hogy igényeiket maradéktalanul figyelembe vegyük. Nálunk ön nem csak egy vásárló – hanem a partnerünk, akit évek multán is visszavárunk.

Várjuk önt!

 A Zip Screen textilárnyékolók vásárlása során keresse fel cégünket. Biztos lehet abban, hogy minőséget, tapasztalatot és szakértelmet kap. Mi a legjobbat kínáljuk az otthona számára. Válasszon minket, és tegye otthonát még kényelmesebbé, szebbé Zip Screen textilárnyékolóink segítségével!

Egy gombnyomásra öntől....

Egy hívásra öntől....

Ha valamelyik termékünkel vagy szolgáltatásunkal kapcsolatban további információkat szeretne kapni, kérem írjon nekünk. Pár órán belül igyekszünk válaszolni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36 30 272 8196

horoniczablak@gmail.com

info@horoniczfa.hu

Iroda/Telephely: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Közösség: